Йшов, впав і помер: деталі загадкової смерті на Кременеччині, яку кваліфікували як нещасний випадок

Фото: з допису

У Почаєві, що на Кременеччині, в ніч з 2 на 3 листопада за невідомих обставин помер Степан Ільницький. Про смерть 33-річного чоловіка у соцмережі повідомила його дружина. За її словами, чоловіка вбили, але правоохоронці кваліфікують справу як нещасний випадок.

Більше: На Кременеччині помер чоловік за невідомих обставин: вдова благає про допомогу (Відео)

За інформацією правоохоронців, судово- медична експертиза встановила, що смерть наступила внаслідок падіння з висоти власного зросту і отримання травм: черепно-мозкова травма, крововилив, інших тілесних ушкоджен не виявлено.

Сьогодні, 15 листопада, на брифінгу в Тернопільській обласній прокуратурі озвучили нові деталі цього скандалу.

За словами прокурора Андрія Миколайчука, дана справа – не нещасний випадок, а вбивство.

“Є кримінальне провадження. Маємо дані, що мова йде про вбивство. Наразі про підозру нікому не повідомляли і нікого поки що не затримували. Триває слідство.”

Прокурор також заявив, що на даний момент справа кваліфікується як нещасний випадок. Її змінять тоді, якщо слідству будуть відомі дані, які чітко вказжуть на те, це навмисне вбивство.

“Якщо сьогодні ми отримаємо дані про те, що це навмисне вбивство, то та примітка буде знята і поставлена відмітка “навмисне вбивство””, – додав Андрій Миколайчук.

Нагадаємо, що на брифінгу також озвучили деталі скандального вбивства на Бережанщині. Нагадаємо, тіло 31-річного чоловіка знайшли жителі села Шибалин. Потерпілий був буквально закатований, адже в нього зафіксували багато переломів і травм.

Більше: Вибитий зуб знайшли у трахеї: деталі жорстокого катування жителя Бережан (Фото/Відео 18+)

Exit mobile version