Вибитий зуб знайшли у трахеї: деталі жорстокого катування жителя Бережан (Фото/Відео 18+)

Фото: Нацполіція Тернопільської області

На Бережанщині у селі Шибалин на закинутому смітнику на виїзді з села в напрямку Тернополя місцеві мешканці знайшли завернутий у ковдри та простині труп чоловіка.

Чоловіку переламали ледь не всі кістки

Труп практично не можна було впізнати. Вже при детальному досліджені виявилося, що в чоловіка черепно-мозкова травма, йому вибили зуби та нанесли та інші тілесні ушкодження. Також у нього були зв’язані руки.

Як повідомляє на брифінгу начальник Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Олександр Богомол, тіло виявили ще 8 листопада.

” Під час розтину тіла була зафіксована велика кількість тілесних пошкоджень. Практично чоловік був закатований: переломні все ребра, розбите обличчя, вибиті всі зуби, перелом під’язикової кістки, велика крововтрата.”

Як зазначили на брифінгу, чоловікові переламали ледь не всі кістки. У матеріалах слідства вказано, що оскільки у потерпілого в кількох місцях була переламана нижня щелепа, смерть настала від удушення.

Також додали, що один із вибитих зубів знайшли у трахеї потерпілого.

Олександр Богомол зауважує, що тіло знаходилося на смітнику майже місяць.

“За попередньою інформацією судово-медичних експертів, тіло на сміттєзвалищі близько трьох тижнів.”

Правоохоронці одразу зрозуміли, що в даному випадку всі сліди вказують на умисне вбивство. Було порушено кримінальне провадження за 115 статтею кримінального кодексу України. 

За майже місяць часу в розшук померлого ніхто не подавав. З’ясувати особу вбитого слідчим допомогло велике татуювання на тілі.

Згодом оперативники встановили, що загиблий чоловік – житель Бережан.

Причина смерті – любовний трикутник

Слідчі по гарячих слідах проінформували, що причиною смерті молодого чоловіка став любовний трикутник. Він розлучився з дружиною. Остання мала коханця і в цьому любовному трикутнику розігрався конфлікт, який став причиною вбивства. Коханець вивіз труп за місто, щоби замести сліди. 

Впродовж кількох днів правоохоронці провели слідчі дії, зібрали докази та оголосили підозру у злочині. Підозрюваний свою вину визнає та співпрацює зі слідством. Він перебуває під вартою без права внесення застави.

На даний момент тривають слідчо-розшукові дії.

Більше дивітьсяу відео.

Читайте також: На Тернопільщині знайшли мертвим юнака, який пропав два тижні тому 

Exit mobile version