Погрози та вимагання грошей: суд у справі тернопільського підприємця Юника (Відео/Наживо)

Фото: студія "Файне місто"

Тернопільська окружна прокуратура подала до суду апеляційні скарги на ухвали слідчого судді Тернопільського міськрайонного суду про застосування запобіжних заходів 3 особам, підозрюваним у спалюванні магазинів та погрожуванню тернопільському підприємцю Олегу Юнику, із можливістю внесення застави.

Раніше до суду подали клопотання про тримання підозрюваних осіб під вартою, без можливості визначення їм застави. Оскільки ухвалами Тернопільського міськрайонного суду клопотання задоволили частково, прокуратура їх оскаржила та сьогодні в апеляційному суді відстоює позицію щодо безальтернативного тримання під вартою усіх підозрюваних осіб.

Трансляція НАЖИВО. Переглянути відео ви можете також на сторінці “Файного міста” у Фейсбук.

Нагадаємо, у Тернополі правоохоронці затримали трьох чоловіків, які погрожували фізичною розправою та вимагали чверть мільйона доларів у тернопільського підприємця. Зловмисникам повідомили про підозру. Наразі їх звинувачують за трьома статтями. Якщо у судді доведуть провину, рекетирам загрожує до десяти років в’язниці.

Більше про це – у попередньому матеріалі: Підозрювані у справі Юника вийшли з-під варти: прокуратура оскаржує суму застави

Читайте також: Справа Юника: суд обрав запобіжні заходи та встановив суму застави

Exit mobile version