Справа Юника: суд обрав запобіжні заходи та встановив суму застави

Фото: мережа Інтернет

Суд розглянув клопотання щодо всіх підозрюваних у справі щодо вимагання в сім‘і Юників та визначив запобіжні заходи. Про це повідомляє суддя-спікер Тернопільского міськрайонного суду Анна Мостецька.

Всіх підозрюваних взяли під варту із зали суду, щодо них застосували запобіжний захід – тримання під вартою. Також суд визначив право на внесення застави за максимальним розміром, передбаченим законом – 181 600 грн. кожному. Ухвали виконують негайно, але їх можна оскаржити шляхом подачі апеляціі до Тернопільського апеляційного суду протягом 5 днів.

Нагадаємо, нещодавно, 12 вересня правохоронці затримали підозрюваних у злочині. Один із них виявився онуком Івана Панця – колишнього депутата міськради, керівника фінінспекції, а також власника “Зеленбуду”, Богдан Корильчук. Зловмисники вимагали у Юника 7 мільйонів гривень у біткоїнах. А щоб переконати його у серйозності намірів та залякати, навіть підпалили кіоск та крамницю.

Деталі ви можете прочитати у наших матеріалах:
Скандал у Тернополі: погрожували та вимагали 250 тисяч доларів у підприємця Олега Юника
“Кожен раз сідаючи в машину я молилась, щоб вона не взірвалась”, – дружина Олега Юника розповіла про погрози та вимагання

Exit mobile version