Вимагали гроші і погрожували сім’ї: одесити шантажували тернопільського перевізника (Фото)

Фото: Тернопільська обласна прокуратура

На Тернопільщині затримали трьох осіб, які вимагали 30 тисяч гривень у перевізника. Про це повідомляє Тернопільська обласна прокуратура.

За процесуального керівництва Тернопільської обласної прокуратури викрито групу з трьох осіб, що вимагали у підприємця, який займається перевезеннями 30 тис грн, погрожуючи йому та родині фізичною розправою і знищенням майна ( ч. 2 ст. ст.189 КК України), – йдеться у повідомленні.

За версією слідства, троє одеситів вимагали від тернопільського підприємця 30 тисяч гривень і у випадку несплати коштів обіцяли знищити його майно, погрожували фізичною розправою йому та родичам. Тернополянин звернувся до поліції із заявою про злочин.

При отриманні частини вказаної суми – 10 тисяч гривень, зловмисників затримали правоохоронці. Вимагачі саме розраховувались на автозаправній станції коштами, одержаними від заявника, – інформує Тернопільська обласна прокуратура.

Викриття правопорушників проводились за оперативного супроводу працівників Управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області ДСР НП України спільно зі слідчими СУ ГУНП в області під процесуальним керівництвом Тернопільської обласної прокуратури. Пресслужба Тернопільської обласної прокуратури

Наразі вирішують питання щодо повідомлення про підозру та обрання запобіжних заходів.

Читайте також: У Тернополі затримали наближеного до “злодіїв в законі” жителя Грузії, який після видворення знову повернувся до України

Фото: Тернопільська обласна прокураура
Фото: Тернопільська обласна прокуратура
Exit mobile version