У Тернопільській школі №7 реалізували проєкт «У світі цікавої фізики» (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

Нещодавно у Тернопільській спеціалізованій школі №7 з поглибленим вивченням іноземних мов для учнів середніх та старших класів у кабінеті фізики оновили обладнання. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Метою проєкту «У світі цікавої фізики» було зацікавити школярів до самостійного проведення різноманітних фізичних експериментів на сучасному обладнання під час уроків, — повідомляють у міській раді.

В рамках реалізації проєкту придбано сучасне фізичне обладнання, а саме: електрофорна машина, дозиметр, світлофільтри, манометр рідинний, електрична машина, демонстраційний блок живлення, реостати, амперметри, динамометри та інше, що дасть можливість школярам проводити різноманітні фізичні дослідження та експерименти під час виконання лабораторних робіт та засвоєння шкільного матеріалу.

Проєкт також сприяє підтримці інтересу учнів до вивчення фізики, розвитку соціальної компетентності та робить освітнє середовище кабінету привабливим і комфортним.

До слова, у 30 навчальних закладах міста учнівські ініціативи вже реалізовано. Про деякі з них ви можете прочитати за посиланнями:
Більше: Клас просто неба облаштували у тернопільській школі
Більше: Відпочинкову зону облаштували у тернопільській школі №17 (Фото)
Більше: Творчий простір «Hub relax» облаштували в одній з тернопільських шкіл
Більше: У гімназії на Тернопільщині облаштували ігрову кімнату (Фото)

Exit mobile version