Творчий простір «Hub relax» облаштували в одній з тернопільських шкіл

Фото: ТМР

Новий сучасний творчий простір для відпочинку «Hub relax» облаштували у Тернопільському НВК «Загальноосвітня школа І-III ступенів–медичний ліцей №15 імені Лесі Українки». Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Нова локація з’явилася у школі в рамках реалізації проєктів-переможців «Шкільного громадського бюджету 2022». Вартість проєкту 57985 грн, ще додатково залучили 17 000 грн від спонсорів. За ці кошти провели поточний ремонт приміщення коридору, монтаж та фарбування стін, монтаж стелі, обшивку труб системи опалення та закупили лавки й інше обладнання.

Як зазначає авторка проєкту, учениця Уляна Уніят, мета – створення куточка для релаксу, належних умов для проведення вільного часу під час перерв та після уроків, психологічного розвантаження, зняття стресу та напруги. Ігрова зона допоможе школярам весело і з користю проводити час у навчальному закладі, відпочити від навчання.

Основні цілі проєкту:

Ознайомитися із проєктами, які вже реалізували в закладах освіти Тернопільської громади можна тут.

Читайте також: Громадська група при Тернопільській міській раді внесла корективи по реконструкції відпочинкової зони на Дальньому пляжі 

Exit mobile version