У гімназії на Тернопільщині облаштували ігрову кімнату (Фото)

Фото: Тернопільська міська рада

У Тернопільській громаді продовжують реалізовувати проєкти-переможці «Шкільного громадського бюджету 2022». Нещодавно ще один проєкт реалізували у Кобзарівській гімназії на Зборівщині. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

У приміщенні освітнього закладу облаштували креативний простір для відпочинку – «Ігрова кімната для учнів молодшої школи».

Як розповідає авторка проєкту Анастасія Дубина, ідея облаштування такої локації виникла з метою розвитку природних задатків та здібностей здобувачів освіти, а також допомоги розширити пізнавальний інтелект й сприяти дружній атмосфері у школі.

Вартість реалізації проєкту становить 40 тис. грн. За ці кошти придбано такий інвентар: шведська стінка, дитячий килим (Мат Татамі), ігровий куточок, спортивно-ігровий інвентар (м’ячі фітбол, палки гімнастичні, скакалки), стінка для іграшок.

Тепер під час перерв та після уроків діти мають можливість активно відпочивати й розвиватися, навчатися під час ігрової діяльності, формувати вміння спілкуватися з однолітками.

До слова, нещодавно на черговому засіданні виконавчого комітету прийняли рішення про виділення коштів на ремонт дитсадків у місті.
Більше: Майже 2,5 млн грн виділили на ремонт дитсадків у Тернополі

Exit mobile version