У Часовому Яру на Донеччині загинув військовий з Тернополя Іван Дудар

Фотоколаж: Файне місто

На Донеччині, мужньо захищаючи Україну, загинув 39-річний Іван Дудар. Він працював оператором котельні і пішов захищати Україну на передовій. Про це повідомляє “Файне місто” з посиланням на КП “Тернопільміськтеплокомуненерго”.

У комунальному підприємстві Іван працював від 2018 року. Його мобілізували на війну з росіянами у перші дні повномасштабного вторгнення. Він сміливо пішов боронити незалежність та цілісність України. Загинув у Часовому Яру на Донеччині.

Разом з родиною у цей складний час розділяємо сум втрати Героя та висловлюю щирі співчуття сім’ї та близьким Івана Дудара.  Молимося та сумуємо разом з вами, поділяємо ваше горе, підтримуємо вас у годину скорботи, – йдеться у повідомленні підприємства.

Світла пам’ять та Царство Небесне Вічна пам’ять Герою України!

Нагадаємо, разом з Іваном загинули ще 7 бійців:

У четвер, 14 липня, Тернопіль прощатиметься із захисниками. Об 11 год. в Домі печалі на вул. Микулинецька прощання з Хрущем Олегом Петровичем, Єрмаковим Олексієм Леонідовичем, Горейдою Віктором Івановичем. Прощання з Осадком Олександром Остаповичем відбудеться в церкві Святого Священномученика Йосафата.

Поховають Героїв України о 12 годині на Микулинецькому кладовищі. Горейду Віктора Івановича поховають у селі Великі Гаї.

Читайте також: У Тернопільській громаді оголосили День жалоби через загибель 6 військових

“Це не дощ, не злива- це плаче Україна”: у Підгайцях зустріли тіло військового Івана Борсука (Фото)

До Тернополя привезли тіло військового Олександра Осадка: коли похорон

Exit mobile version