“Це не дощ, не злива- це плаче Україна”: у Підгайцях зустріли тіло військового Івана Борсука (Фото)

Сьогодні, 13 липня, Тернопільщина гірко оплакує захисників України, які загинули на війні з російськими окупантами. Так, у Пдгайцях на колінах зустріли тіло загиблого воїна – Івана Борсука. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Підгаєцьку міську раду.

Це не дощ, не злива- це плаче Україна сльозами матерів, які ніколи вже не дочекаються з війни своїх синів…Не дочекалась свого сина і Підгаєччина…Небесне військо поповнилось ще одним воїном – Іваном, який тепер захищатиме нас з Небес…Царство Небесне, Іване…, – йдеться у повідомлення мерії.

На фото можна побачити, що десятки людей віддали шану і провели в останню путь бійця. Їх не злякав дощ, їм не став на заваді мокрий асфальт, на який чи не кожен став колінами.

Як стало відомо “Файному місту”, панахида відбудеться сьогодні на пів 7 годину вечора у рідному селі бійця Старому місті. Похорон військового відбудеться завтра, 14 липня. Початок о 12 годині.

Нагадаємо, Тернопільська область від учора у скорботі. На війні загинули 6 бійців з Тернопільської громади, 3 – з Бережанської.

більше:

Exit mobile version