“Якщо з‘їсти лінолеум – то потім животику не дуже добре”, – пес Патрон звернувся до маленьких українців

Пес Патрон// Фото: Instagram patron_dsns

Сьогодні, 1 червня, у День захисту дітей відомий пес-сапер Патрон звернувся до маленьких українців. Він показав своє миле фото і розповів, як про нього турбувалися його дорослі господарі. Про це пише “Файне місто” з посиланням на Instagram зіркового собаки.

Я пам’ятаю як був малим. То були одні заборони: туди не йди, то не гризи, там небезпечно. Тоді я думав, що мої люди просто дуже тривожні. Тільки потім допетрав, що це вони турбувались про мене, захищали. Бо, знаєте, якщо з‘їсти лінолеум — то потім животику не дуже добре (не пробуйте, я за вас цю інформацію вже перевірив!), – написав собака.

Патрон також звернувся до всіх дітей України. Пес закликав малечу мріяти і вірити.

Ніколи не припиняйте мріяти і вірити. Мені здається, що там десь високо у небі кожна мрія чіпляється за хмаринку, і коли йде дощ — вони здійснюються. Інколи краплинки з мріями не долітають до землі, тому мріяти потрібно часто. А віра в те, що все буде гаразд допомагає мріям міцніше чіплятись за хмаринки. Так мені казав мій тато, а він чемпіон, тож немає причин йому не вірити.
А далі потрібно допомагати мріям швидше здійснюватись. Якщо мрієш поступити в Париж — вчи французьку; мрієш стати піротехніком — вивчай добре фізику і хімію, повір, знадобиться.
І не забувай усміхатись. Навіть коли дуже-дуже сумно. Спитай маму, чи можеш ти їй допомогти чимось, їй буде так приємно, ось побачиш!
Я хочу, щоб всі українські діти плакали лише від щастя. Мені казали, що коли у людей щось тече з очей, і вони шморгають носом — то не завжди від горя, а може бути і від щастя.
То хай буде всім вам щастя, дітки. І побільше. Ще більше! І ще трішечки, – додав Патрон.

До слова, “Файне місто” раніше писало про домашніх улюбленців, які були змушені разом зі своїми господарями покинути домівки і тікати від обстрілів. Більше:

Пес Патрон
Фото: Instagram patron_dsns
Exit mobile version