Народився в Одесі, виріс у Броварах і переїхав до Тернополя: історія пса-переселенця з Київщини (Відео)

Пес Марчел з Броварів Фото: Файне місто

Коли люди почули звуки вибухів, перше, що виникло в їхніх головах – треба тікати. Нашвидкоруч зібрати необхідні речі, документи, їжу – у метушні намагалися не забути ці основні пункти. Але є ще один, не менш важливий – забрати свого домашнього улюбленця. Таку ситуацію пережила Даша з Київської області. Друзі казали їй покинути собаку і тікати, але вона не змогла…

Марчел – американський стафордшир-тер’єр. Його господарка Даша піклується про пса й переживає з ним усі пригоди у своєму житті. Жінка каже, що добиратися евакуаційною електричною з Києва до Тернополя разом з 35-кілограмовим псом було нелегко, але вони це змогли. Наразі у собаки є все необхідне. Даша турбується про здоров’я Марчела, тому незабаром він отримає вакцинацію, яку робить щороку.

Уродженка Київщини за ввесь час наскільки звикла до Марчела, що називає його своїм “другом синочком”. А з’явився він у її сім’ї майже 6 років тому. Якось у червні 2016 року вона побачила його в Інтернеті і закохалася з першого погляду. За Марчелом вона їхала з Броварів аж до Одеси.

Наразі Даша допомагає волонтерам. У благій справі її також підтримує Марчел. Коли жінка чергує, він сидить “на варті” разом з нею.

Більше про історію Марчена з Київщини дивіться у відео “Файного міста”.

Читайте також: Такса Нора під час тривоги веде господарів у бомбосховище: історія собаки-переселенки з Харкова (Наживо/Відео)

Exit mobile version