“Поверніть дитині маму”: окупанти вкрали у 4-річної дівчинки неньку під час евакуації з Маріуполя

У 4-річної Аліси вкрали маму. Російські окупанти розлучили жінку та її маленьку доньку під час останньої евакуації з території заводу “Азовсталь” у Маріуполі, пише ТСН.

Мама дитини начебто не пройшла так звану процедуру фільтрації і потрапила в заручники на окупованій території. Після розлуки з мамою 4-річну Алісу під час евакуації супроводжувала дівчина, яка просто погодилася наглянути за дитиною. Наразі дівчинка перебуває в Запоріжжі.

Мама, за інформацією “Азову”, залишилася у фільтраційному таборі на території так званої “ДНР”. У соцмережах поширюють дописи із вимогою повернути маму дитині.

Місце перебування матері наразі невідоме! Просимо світову спільноту втрутитись та повернути дитині маму, – закликав полк “Азов”.

4-річна Аліса стала відомою після того, як її мама зняла відео про те, як її дитина мріє вибратися з-під обстрілів і повернутися додому.

Відео з Алісою з бункера “Азовсталі” вперше з’явилося 17 квітня. Тоді повідомлялося, що дівчинка — донька військової медикині з Маріуполя. Із перших днів облоги міста дитина перебувала в укритті, де розміщено імпровізований госпіталь. Там її мама надавала допомогу пораненим військовим.

Нагадаємо, вчора ввечері, 8 травня, з блокадного Маріуполя та заводу “Азовсталь” евакуювали до Запоріжжя понад 170 цивільних людей після тижнів перебування переважно під землею.

Читайте також: На Тернопільщині понад 700 матерів пройшли 10 кілометрів, молячись за українських захисників (Фото) 

Exit mobile version