Мер Івано-Франківська закликав мешканців виїхати з міста на 7-9 травня

Івано-Франківськ Фото: мережа Інтернет

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків звернувся до мешканців з проханням 7-9 травня виїхати за межі міста. Про це він повідомив під час прямого ефіру.

Було ухвалене рішення 7, 8 та 9 травня не проводити жодних публічних заходів, у тому числі молебнів на території Івано-Франківської територіальної громади. Прошу поставитися до цього із розумінням і прошу, за можливості 7-8-9 травня і роботодавців, і всіх мешканців Франківська не скупчуватися в публічних місцях і, за можливості, виїхати за місто, обробити свої городи, поменше щоб людей було у ці дні в місті та середмісті, – сказав Руслан Марцінків.

Людей, які не можуть виїхати за місто на вихідні та на понеділок, мер закликав не скупчуватися у місті і по можливості залишатися вдома.

З метою безпеки прошу або перебувати вдома, не скупчуватися на озері, в парку, в центрі, або виїхати за місто, хто має можливість, – наголосив Марцінків.

Мер Івано-Франківська пояснив, що наразі є інформація про небезпеку – загрозу ракетних ударів саме 7-9 травня. Він попросив поставитися до цього з розумінням.

Читайте також: У Тернополі лікують поранених військових (Відео)

Exit mobile version