У Львові російська ракета поранила 3-річного переселенця з Харкова

ДИМ УНАСЛІДОК РАКЕТНИХ ОБСТРІЛІВ РОСІЙСЬКИХ ОКУПАНТІВ НАД ЛЬВОВА 18 КВІТНЯ. ФОТО: GETTY IMAGES

18 квітня російські окупанти атакували Львів. Міський голова Андрій Садовий розповів, що серед поранених унаслідок ракетних обстрілів є 3-річний переселенець з Харкова. Про це він повідомив на своїй facebook-сторінці.

“Під час ранкового обстрілу 11 людей отримали поранення. Серед них трирічний Артем. Разом з мамою приїхав з Харкова, щоб врятуватись від війни. Але російська ракета знайшла їх у Львові. Дитині надали всю необхідну допомогу. Загрози життю немає”, – зазначив Садовий.

Мама постраждалого Артема пояснила, що внаслідок вибухової хвилі вибухнули шибки в будівлі поруч й уламок скла відтяв пів пальця на лівій руці хлопчика.

За словами мера Львова, ще троє поранених перебувають у важкому стані в реанімації. За їхнє життя борються лікарі.

Серед сімох загиблих унаслідок ракетного удару наймолодшому було 30 років. Мер Львова сказав, що це перші смерті мирних мешканців на території міста з початку повномасштабної війни.

Як зазначив очільник Львівської ОВА, росіяни атакували крилатими ракетами повітряного базування. За попередньою інформацією, їх випустили з Каспійського регіону.

Три ракети вдарили по об‘єкті військової інфраструктури. Одна – по шиномонтажу.

Перший об‘єкт – це склади, які не використовували. Внаслідок влучань сталися пожежі. На обидвох об‘єктах їх уже повністю загасили. Підрозділи ДСНС розбирають завали. Обидва об‘єкти зруйновані повністю.

Читайте також: Монумент Захисникам України на місці пам’ятника Пушкіну пропонують встановити у Тернополі 

Exit mobile version