“Тепер я точно не повернусь додому”: захисник України емоційно відреагував на загострення на Донбасі

Фото: Олександр Махов

Він не знає, як можна “відіграти” історію із Донбасом і Кримом назад. Переселенець, учасник бойових дій і журналіст Олександр Махов емоційно відреагував на загострення на Донбасі. Чоловік вважає, що більше ніколи не зможе повернутися додому – до окупованого Луганська. Про це Махов написав у себе в Facebook.

“Тепер я точно не повернусь додому – в Луганськ, і мій дім – Луганськ – не повернеться в Україну. Тепер моя мама так і залишиться по той бік лінії фронту”, – написав він у себе в Facebook.

Махов пояснив, що зараз не бачить, як саме може статися, що президент Росії Володимир Путін і всі, хто буде після нього, “відіграють” історію із Донбасом і Кримом назад.

“Спустошення – здається, що все дарма – смерті моїх побратимів, смерті кількох тисяч українських військових, смерті тисяч мирних людей”, – додав він.

Чоловік підкреслив, що війська на Донбасі готові битися і відбивати свої землі. Тисячі ветеранів по всій країні готові долучитися до боротьби, написав він.

“Можливо, я помиляюся і в мені говорять емоції. Я хочу помилятися”, – пояснив Махов.

Читайте також: Міжнародні авіакомпанії призупиняють рейси до України: чи доведеться тернополянам відтермінувати політ (Відео)

Exit mobile version