У Тернополі через Covid-19 перенесли дату весняних канікул (Відео)

Фото: мережа Інтернет

У Тернополі весняні канікули розпочнуться на тиждень раніше – не 29 березня, а 22-го і триватимуть до 28 березня. Якщо ситуація із захворюваністю на коронавірус в краї не покращиться, з 29 березеня закладам освіти рекомендовано перейти на дистанційне навчання для учнів 5-11 класів, учні 1-4 класів навчатимуться у звичному режимі.

“Ми пропонуємо перенести планові канілку, які мали розпочатися 29 березня, на 22 березня. Канікули триватимуть до 28 березня. І наступний тиждень перевести на дистанційне навчання учнів середніх та старших класів. Пропонуємо учнів 1-4 класів навчатися наступного тижні у звичному режимі. А дошкільні установи працюватимуть відповідно до ситуації”, – зазначила начальник управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк. під час засідання Тернопільського міського штабу для боротьби з коронавірусом.

Нагадаємо, на сьогодні на дистанційному навчанні перебувають учні двох шкіл Тернополя – ЗОШ№3 та ЗОШ№10. Ще у 22-х школах на самоізоляцію закриті окремі класи.

Щодо ситуації у дитячих садочках, то серед вихованців не виявлено жодного хворого на Covid-19, захворіли лише працівники. Відтак, на самоізоляцію закрили 8 груп.

Читайте також: У школах Тернополя зросла кількість хворих на Covid-19 серед педагогів та учнів (Відео)

Exit mobile version