У школах Тернополя зросла кількість хворих на Covid-19 серед педагогів та учнів (Відео)

Фото: з відкритих джерел

У школах та дитячих садочках Тернополя продовжує зростати кількість хворих на Covid-19 серед дітей та працівників. Так, станом на 16 березня на лікуванні перебувають 80 педагогів та 37 школярів. Через поширення коронавірусної інфекції у ЗОШ №3 та ЗОШ№10, учні 5-11 класів продовжують навчатися дистанційно. Як повідомила начальник управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольга Похиляк, загалом у всіх загальноосвітніх закладах міста за такою формою навчання освіту отримують учні 21-го класу. Також через Covid-19 закрили по одній групі дітей у садочках №№ 21, 22, 29 і 38.

“Якщо на COVID-19 захворів вихователь, то уся група, відповідно, відправляється на самоізоляцію, – пояснює Ольга Похиляк. – Щодо статистики інфікованих серед учнів та педагогів: на даний час зареєстровано 52 хворих вчителів на ГРВІ та 80 – на COVID-19. Серед учнів є 1700 хворих на ГРВІ та 37 – на COVID-19».

За словами начальника управління освіти і науки Тернопільської міської ради Ольги Похиляк, якщо ситуація із захворюваністю буде стабільною, канікули у школах Тернополя розпочнуться 29 березня і триватимуть тиждень.

Читайте також: Дві школи Тернополя перейшли на дистанційне навчання через захворювання працівників на Covid-19 (Відео)

Exit mobile version