Вагітність з “Оксфорд Медікал Тернопіль”: відчуйте себе компетентними батьками ще до народження малюка

Фото: Оксфорд Медікал Тернопіль

Вагітність – це особлива подія у житті кожної родини. Щодня майбутні батьки перебувають в очікуванні чи не найважливішої події у їхньому житті. Пройти цей шлях легко та впевнено вам допоможуть в «Оксфорд Медікал Тернопіль» .У медичному центрі спостереження вагітності – це індивідуальний підхід до кожної пацієнтки. Програма розроблена відповідно до потреб майбутньої мами та її малюка і відповідає усім вимогам МОЗУ. Завдяки чіткому контролю спеціалісти медичного центру максимально мінімізують та усунуть можливе виникнення будь-яких ризиків у пологах.

У програму ведення вагітності входить:

В «Оксфорд Медікал Тернопіль» працюють командою. Вагітну оглянуть всі необхідні спеціалісти – отоларинголог, офтальмолог, терапевт, ендокринолог, за показами – інфекціоніст та генетик.

«Кожен день – це нові відчуття, кожен день наближає батьків до народження маленького дива. Це щоразу нові відчуття та страхи. Ми допоможемо вам успішно виносити малюка, підготуватися до пологів та грудного вигодовування та дізнатися більше про розвиток малюка. Ваша впевненість, гарний настрій, спокій, гармонія з собою та оточуючими має велике значення для вдалих пологів», – каже лікар-гінеколог «Оксфорд Медікал Тернопіль».

Звернувшись в «Оксфорд Медікал Тернопіль» ви:

Також в медичному центрі «Оксфорд Медікал Тернопіль» майбутня мама пройде повне клініко-лабораторне обстеження, у відповідних термінах їй проведуть УЗД-дослідження та біохімічний скринінг, направлені на виявлення та попередження вад розвитку плоду.

За допомогою сучасних апаратів у медичному центрі доступні такі обстеження, як:

Всі подружні пари проходять школу батьківства та материнства. Карантин цьому не став на заваді. У період пандемії спеціалісти клініки проводять індивідуальні заняття в онлайн режимі.

Усім вагітним на руки видається обмінна карта та проводиться декретування. Після народження немовляти його спостереження у спеціалістів медичного центру впродовж 6 місяців є безкоштовним.

В медичному центрі переконані, основний принцип медицини – профілактика захворювань і їх лікування ще на ранньому етапі. Всі навики та вміння, отримані в «Оксфорд Медікал Тернопіль», додадуть вам, майбутні батьки, впевненості у своїх силах, систематизують інформацію, допоможуть подолати страхи та занепокоєння. Допоможуть відчути себе сильними та самостійними, готовими до цієї важливої події. Завдяки знанням досвідчених спеціалістів ви відчуєте себе компетентними батьками ще до появи дитини на світ.

Всю детальну інформацію Ви можете дізнатися за номером телефону 0687525252, 0352 52 52 52. Наша адреса: м. Тернопіль, вул. Качали,5 та проспект Ст. Бандери,41. Завітайте також на наш сайт: Оксфорд Медікал.

Читайте також: Вакцинація в “Оксфорд Медікал”: якісні вакцини та індивідуальний підхід до пацієна

Exit mobile version