Вакцинація в “Оксфорд Медікал”: якісні вакцини та індивідуальний підхід до пацієна

Вакцинація – один із найпростіших, проте безпечних та дієвих способів захисту людей від інфекційних захворювань ще до моменту контакту з ними. Підходити до цієї процедури потрібно зважено, а допоможуть Вам у цьому досвідчені спеціалісти клініки “Оксфорд Медікал”. Це найбільша мережа медичних центрів в Україні, що надає медичні послуги пацієнтам вже більше 12 років. Свою допомогу пацієнтам готові надати понад 30 висококваліфікованих спеціалістів.

У медичному закладі знають ключові критерії якійсної вакцинації за європейськими стандартами.Професійні педіатри з багаторічним досвідом роботи підберуть необхідну саме Вашій дитині вакцину, сформують індивідуальний календар щеплень та простежать, аби процедура пройшла без ускладнень.

В “Окфорд Медікал” вакцини завжди у наявності, тому клієнтам не потрібно затрачати час їх на пошуки і доставку. Препарати – закордонного виробництва. При їх виборі та купівлі перевагу надають лідерам світового ринку вакцин. Ампули зберігають у спеціальних холодильних камерах, згідно зі всіма вимогами та стандартами.

Окрім вакцин, що входять в Національний календар щеплень, маленьким пацієнтам пропонують також ті, що є рекомендованими МОЗом, проте державою не закуповуються для масової імунізації. Опісля вакцинації фахівці стежать за реакцією організму маленького пацієнта. У разі необхідності, дитину оглянуть фахівці. Варто зазначити, що повторний прийом малюка після вакцинації є безкоштовним.

Прийом пацієнтів у клініції здійнюють за попереднім записом. Працюють педіатри у дві зміни. Також можливий прийом пацієнта в екстреній ситуації або ж у вихідний.

Якщо Ви бажаєте скористатися послугами клініки, телефонуйте за номером телефону: +38-068-752-52-52

Більш детально про роботу клініки “Оксфорд Медікал” Ви можете також дізнатися на сайті: Оксфорд Медікал

Exit mobile version