“Влада обмежує наші конституційні права”: тернополяни виступають проти “червоної” зони (Відео)

Фото: "Файне місто"

У Тернополі – протест. Біля стін облдержадміністрації зібралися кілька десятків людей – це жителі міста та підприємці. Учасники мирної акції виступають проти обмеження конституційних прав, які, на їх думку, передбачає “червона” зона.

Нагадаємо, днями Уряд прийняв рішення про внесення Тернополя до “червоної” зони карантину. З 7 вересня в обласному центрі мали б призупинити роботу освітні заклади, транспорт та інші сфери діяльності.

“Ми за життя, за конституційне право кожного українця на працю, навчання, свободу пересування та вибору! Вже від сьогодні поліцейські почали «попереджати» підприємців про штрафи, які виписуватимуть із понеділка. Правоохоронці ходять з камерами по ТРЦ, ринках, ресторанах. І це вже не жарти. Влада обмежує наші конституційні права, щоразу вводячи нові обмеження”, – кажуть учасники протесту.

На місці події перебувають журналісти “Файного міста”. Переглянути відео ви можете також на нашій сторінці у Фейсбук.

Зазначимо, що попри “червнону” зону у Тернополі й надалі працюватимуть школи, дитячі садочки, ринки та інші підприємства та установи. Більш детально про це – у матеріалі: “Червоний” Тернопіль продовжить роботу всіх сфер діяльності: результати засідання штабу (Відео)

Exit mobile version