“Синок прокинувся, закричав і більше не вставав на ніжки”: Оксана Войтенко благає про допомогу

Фото: Оксана Войтенко

Уродженка Івано-Франківська, яка зараз проживає у Білій Церкві, Оксана Войтенко звернулася за допомогою до жителів Тернопільщини та всієї України з проханням про допомогу. У жінки захворів маленький синочок. Як повідомила у своєму пості мама хлопчика, зараз Володя перебуває у лікарні Києва та потребує дороговартісного лікування . Коштів, аби продовжувати боротьбу з важкою недугою та перемогти, у родини нема.

У травні наш синок впав з ліжка на спину, сильно плакав. Ми звернулися до лікарів, зробили безліч знімків, нам сказали: Просто забій». Через два місяці синок прокинувся , закричав і більше не вставав на ніжки цілий день, температура, болів живіт, спинка, в загальному – жах. Ми помчали знову в лікарню, і знову там нічого не побачили страшного, ми поїхали до невролога на консультацію і, дай Бог здоров’я цьому лікареві – Донченко Ірині, вона порадила негайно їхати у Київ” – розповідає у своєму пості мама хлопчика Оксана Войтенко.

Як повідомила жінка, дитину госпіталізували. П’ять днів отримували антибактеріальну терапію та проходили обстеження.

“Нескінченні крапельниці, але аналіз загальний крові не поліпшувався, а тільки падав. Лікар-гематолог призначив нам пункцію кісткового мозку, щоб виключити страшну хворобу. Та, на жаль, не виключили – у Володі виявили 92% пухлиноподібних клітин. Нас відразу 13 липня 2020 року перевели в гематології”, – розповідає жінка.

Надалі Володі зробили повторну пункцію і поставили діагноз – гострий лімфобластний лейкоз, В- клітинний, 1 гострий період. Лікування тривале і дороговартісне. У родини немає таких коштів. Тож мама звернулася до жителів Тернопільщини та всієї України за допомогою.

“Для нашої сім’ї це дуже велике горе. У нас серце обливається кров’ю, це дуже страшно. На даний момент ми проходимо лікування в Києві. Зараз Володя потребує довготривалого лікування, на яке потрібно близько 300 тис гривень. Ми своїми силами,з допомогою рідних та не байдужих людей зібрали 150 тисч гривень. Якщо Ви маєте змогу допомогти синочку,прошу вас підтримати”, – благає небайдужих пані Оксана.

Реквізити для фінансової допомоги:

5352 4901 0518 7906 Войтенко Оксана (ощадбанк)

Номер телефону мами – 0507870716 Оксана Войтенко.

Читайте також: На Тернопільщин 26-річний Богдан Загарійчук бореться за життя: терміново потрібна допомога

Exit mobile version