На Тернопільщин 26-річний Богдан Загарійчук бореться за життя: терміново потрібна допомога

Богдан Загарійчук з Тернопільщини потребує термінової допомоги небайдужих. У 2018 році під час проходження строкової служби у 26-річного жителя Кременця медики діагностували саркому м’яких тканин. Тоді молодому чоловіку вдалося подолати цю недугу. Проте у березні цього року стався рецидив.

“Поодинокі пухлини появилися в інших місцях лопатки. З’ явилися множинні вузлики в обох легенях. 2 курси хіміотерапії пройшли безуспішно. Хвороба прогресує. Тернопільські лікарі розводять руками, рекомендують їхати за порадою десь далі. Сім’я Загарійчуків боролася з хворобою своїми силами. На сьогоднішній день всі заощадження родини вичерпані і зараз потребують фінансової підтримки”, – розповіла журналістам “Файного міста” подруга родини Загарійчук Наталя Шаркевич.

Для подальшого лікування потрібна велика сума коштів, оскільки воно буде проводитися закордоном. На жаль, на сьогодні вдалося зібрати навіть не 1/10 від необхідного. Дружини Богдана Маргарита зізнається, руки опускаються. Розуміє, що самотужки не впораються.

“Ось уже 4-й місяць боремось із рецидивом хвороби. Лікування ніякого результату, окрім побічних ефектів не дає. За час лікування не було проведено жодних досліджень, окрім КТ і загальних аналізів крові перед самою хімією. Хоча в амбулаторній картці описували твори, як наче при огляді лікарем, в хворого все добре і йде позитивна динаміка. А жодного огляду за цей час не було! У мене вже опускаються руки, не знаю, куди йти, в які двері стукати. Нас знову відправляють в Національний інститут раку, в якому теж нічого не досліджують, а лише дивляться на Тернопільську КТ і пропонують якусь нову хімію”, – каже дружина Богдана Загарійчука Маргарита.

Як повідомила Маргарита, завдяки небайдужих вдалося зібрати 2 тисячі євро. У той час, коли на діагностику закордоном потрібно не менше 5000. Саме ж лікування в середньому вартує 60 тисяч євро.

“Я безмежно дякую кожному за його вклад. Ви наші Ангели. Поки що не можу припинити збір коштів, бо лікування в Україні бачу безглуздим. Ніхто не береться поставити свій діагноз, всі спираються на той, що написали у воєнному госпіталі. Будемо вдячні кожному за допомогу. І фінансову, і інформаційну. Можливо хтось знає совісних хороших лікарів.

Станом на початок серпня ми зібрали майже 2000 євро. Як тільки в одну з країн, з якими ми зв’язалися, почнуть пускати, поїдемо на діагностику. Ми не можемо звернутися в благодійні фонди зараз, бо немає офіційного рахунку від клініки. Його можуть виставити лише після діагностики. Разом з тим, ми не можемо втрачати часу. Потрібно назбирати на хоч якиїсь внесок для лікування, щоб за нас взялися. “, – додає Маргарита.

Якщо ви можете допомогти цій молодій родині подолати страшну недугу – зробіть це. Кожна ваша гривня – важлива.

4149499650448820 – Загарійчук Маргарита Анатоліївна (Приватбанк)
5375414117946136 – Загарійчук Богдан Володимирович (Монобанк)

Читайте також: “Без вашої допомоги у мене не вийде”, – 19-річний Ігор Собчук з Шумська потребує пересадки нирок

Фото: з архіву сім’ї Загарійчук
Exit mobile version