Громадський транспорт Тернополя перевірили на дотримання карантинних вимог (Відео)

Фото "Файне місто"

Нa Тернопільщині впродовж останніх днів різко зросла кількісь хворих нa СOVID-19. Аби запобігти поширенню інфекції, у Тернополі посилили контроль за дотриманням карантинних вимог. Так, 19 серпня поліціанти перевірили на “чемність” водіїв громадського транспорту Тернополя.

Нагадаємо, 17 серпня у Тернополі відбулося засідання оперативного штабу. Заслухавши доповідь спеціалістів, міський голова Тернополя Сергій Надал вніс пропозицію щодо посилення контролю за дотриманням протиепідеміологічних заходів в обласному центрі. Очільник зазначив, що впродовж наступного тижня мають бути максимально вжиті всі можливі заходи, аби зупинити подальше поширення коронавірусної інфекції.

“За цей тиждень нам потрібно критично максимально зупинити поширення вірусу. Тому в мене є пропозиція до патрульної поліції, муніципальної інспекції, а також до працівників Держпродспоживслужби та ЗМІ починаючи вже з 16 серпня, посилили роботу за дотримання протиепідеміологічних заходів у сфері торгівлі, транспорту, громадського харчування. Можливо, знову ж таки зробити спільні рейди та нагади людям про пандемію, тому що в нас багато хто просто розслабився і не дотримується цих вимог. Цим вони піддають загрозі життю і здоров’я не лише свого, а інших людей”, – зазначив міський голова Тернополя Сергій Надал.

Читайте також: Тернопільщина встановила антирекорд з кількості хворих на Covid-19. Засідання оперативного штабу (Відео)

Exit mobile version