У Тернополі для дітей з малозабезпечених сімей збирають шкільне приладдя (Відео)

У Тернополі стартувала акція “Шкільний портфелик”. Для 200 дітей з малозабезпечених та багатодітних сімей, дітей, позбавлених батьківського піклування та дітей учасників АТО збирають шкільне приладдя. Захід триватиме до 27 серпня. Як зазначає координатор Аліна Муц, на сьогодні є значна потреба у зошитах, альбомах, ручках, фарбах та олівцях.

“Це є традиційний комплект школяра – зошити, ручки, альбоми. Зараз саме у цьому є значна потреба. Звичайно, забезпечити всім необхідним ми не взмозі, проте допомогти тим, хто знаходиться у кризовій ситуації, намагаємося. Цей рік видався важким – кількість потребуючих зростає, а благодійників зменшується. Сподіваємося, що виконаємо та забезпечимо канцелярією хоча б тих діток, які вже є у нашому списку”, – каже Аліна Муц.

На жаль, цьогоріч забезпечити шкільними портфелями змоги немає. Лише канцелярським приладдям. Адже на сьогодні зібрано лише 4 ранці.

“Акція “Шкільний портфелик” функціонує понад 20 років. Щорічно на кінець серпня ми запрошували дітей, які є під нашою опікою, та роздавали шкільне приладдя. На жаль, у час карантину ми перебуваємо у серйозній кризі. У попередні роки була значно більша активність. Під час роздачі приладдя буде дотримано всіх карантинних вимог”, – додає директор БФ “Карітас Тернопіль” Андрій Марчук.

Долучитися до акції може кожен. Тернопільська організація “Карітас” працює з 9:00 до 17:00 години. Тож, якщо у вас є змога, то приєднуйтеся до доброї справи.

Читайте також: Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж – твій крок у майбутнє!

Exit mobile version