Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж – твій крок у майбутнє!

Вибір професійної траєкторії молодою людиною є ключовим фактором її майбутнього добробуту, самореалізації, успіху. Важливими є і вибір спеціальності, і закладу освіти, в якому її здобувати.


Спостережння за сучасними освітніми тенденціями показує, що зростає рівень орієнтації студентів на здобуття професій, актуальних і потрібних малому та середньому бізнесу, місцевим громадам, навчання заради втілення студентами власних бізнес-проектів тощо. Вступники дедалі частіше почали обирати заклади фахової передвищої освіти.

Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж — сучасний освітній заклад, який впевнено зберігає лідерські позиції в освітній галузі завдяки своїм перевагам і різносторонності.

У Тернопільському кооперативному торговельно-економічному коледжі вступники можуть обрати актуальні на ринку праці освітні програми: „Облік і оподаткування”, “Фінанси, банківська справа і страхування”, “Комп’ютерна інженерія”, “Підприємництво, торгівля та біржова діяльність” (Товарознавство в митній справі), “Туризм”, “Маркетинг”, “Готельно-ресторанна справа”, „Дизайн”.

Вступна кампанія, яка розпочалася 13 серпня, триватиме до 22 серпня – для вступників після 11 класу, які вступають за результатами вступних іспитів та творчих конкурсів, та до 1 вересня – за результатами ЗНО. Важливо зазначити, що на відміну від закладів вищої освіти, для вступу в коледж достатньо подати сертифікати ЗНО з двох предметів, а прохідний бал 100. Вступати за результатами ЗНО чи вступними іспитами — вступник вирішує самостійно. Випускники 9 класу теж ще можуть вступити в коледж, оскільки термін подання документів продовжено до 22 серпня.

У коледжі доступний рівень та гнучкі умови оплати за навчання. Студенти-відмінники навчання отримують 5 % знижку.

Візитівкою кооперавтиного коледжу є високоякісне надання освітніх послуг. І це незмінний фактор успіху за увесь час роботи закладу, якому вже 62 роки. Найважливішою особливістю підготовки фахових молодших бакалаврів у коледжі є безумовна орієнтація на практичну діяльність в сучасних умовах господарювання та потреби ринку праці.

При підготовці здобувачів коледж враховує вимоги працедавців до компетентностей майбутніх фахівців. Практикоорієнтоване навчання в коледжі передбачає, що узагальнюючим компонентом здобуття вмінь та знань є навчальні та виробничі практики, які провадяться як в коледжі так і на підприємствах. Коледж має більше 50 ділових партнерів – баз практики, та понад 200 місць для проходження практики та стажування. Така організація дає змогу в майбутньому випускнику швидше та якісніше адаптуватись до умов працевлаштування.

Освітній процес в Тернопільському кооперативному торговельно-економічному коледжі організований так, що здобувач відвідує навчальні заняття, приймає участь у житті колективу, це спонукає навчатись і адаптовуватися у суспільстві. Також це соціальний захист підлітка, адже батьки будуть впевнені, що дитина перебуває під наглядом в закладі освіти. Не слід хвилютися про проходження ЗНО студентами коледжу, адже у закладі діють безкоштовні факультативи з обраних для ЗНО предметів. Усе це дає можливість краще підготуватись до ДПА та ЗНО.

Отож, освітній процес забезпечує можливість досягнути максимального результату, здобути якісну фахову освіту і бути успішною та самодостатньою людиною.

Тернопільський кооперативний торговельно-економічний коледж — це заклад з новими інформаційними, комп’ютерними та мультимедійними технологіями, сучасною матеріально-технічною базою (сучасні комп’ютерні класи, художні майстерні, аудиторії з мультимедійним обладнанням, навчальний бар-ресторан, навчальна туристична агенція та ін.).

Для студентів, які матимуть необхідність у поселенні, діє гуртожиток на 527 місць. Функціонують медичний та стоматологічний кабінети, актовий, спортивний та тренажерний зали, бібліотека з читальним залом, студентське кафе.

Завдяки висококваліфікованому викладацькому складу студенти Тернопільського кооперативного торговельно-економічного коледжу щорічно беруть участь в олімпіадах з навчальних дисциплін, науково-практичних конференціях, творчих конкурсах, спортивних змаганнях, займаючи призові місця.

Дозвілля студентів цікаве й різноманітне. В коледжі періодично відбуваються фестивалі на різну тематику, квести, воркшопи, тренінги, літературні імпрези, концерти, вистави та телемости з іншими закладами освіти України. Цікавими і нетрадиційними є майстер-класи викладачів відділення «Дизайн». Студенти-дизайнери беруть участь у міських пленерах та конкурсах.

Для всестороннього розвитку молоді у коледжі активно працює студентська рада та функціонують секції тенісу, футболу, волейболу, гирьового спорту, шахів, гуртки художньої самодіяльності (вокальний, танцювальний, студентський театр).

Здобуття фахової передвищої освіти у Тернопільському кооперативному торговельно-економічному коледжі — раціональний спосіб здобути фах протягом 2-3 років, почати будувати кар’єру і, за бажанням, продовжувати навчання за скороченим терміном у закладах вищої освіти.

Читайте також: Вступна кампанія 2020: як подати заяву та документи до університетів Тернополя (Відео)

Exit mobile version