“Знайди їх всі!”: у Тернополі стартував пізнавально-розважальний квест (Відео)

Фото: Файне місто

У Тернополі стартувала кількагодинна пізнавально-розважальна гра. 24 січня 2020 року Тернопіль отримав статус Молодіжної столиці України. Місто визнали  найкращим для проживання та розвитку молоді. На знак цієї події на усіх в’їздах в обласний центр встановили відповідні інформаційні таблички. Всього їх сім. Чи знає молодь, жителі та гості міста, де розміщені ці знаки й вирішили дізнатися організатори квесту “Знайди їх всі!”.

За умовою конкурсу команди у складі трьох чоловік мають відзнайти всі сім знаків “Тернопіль – Молодіжна столиця України” та зробити на їх фоні селфі.

“Тернопіль визнано Молодіжною столицею України. Для того, щоб наша молодь знала, а також для інформування жителів інших міст ми вирішили організувати пізнавально-розважальний квест.

Учасники поділені на команди – по три людини у кожній. Разом вони на велосипедах, пішки, можливо, на автомобілях мають віднайти сім знаків та сфотографуватися на їх фоні. Повернувшись до нас, продемонструвати фото та отримати цінні подарунки. Це – брендована екпродукція, які випустили саме сьогодні”, – розповідає начальник управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради Христина Білінська.

Завершується квест сьогодні, 14 серпня, о 16:00 годині.

Exit mobile version