Онлайн-навчання з військової справи та нові види рапортів: оновили застосунок Армія+

Фото: ілюстративне

У застосунку Армія+ запустився сервіс онлайн-навчання. Застосунок став першою державною платформою, де зібрані верифіковані навчальні матеріали з військової справи. Про це пише Файне місто з посиланням на Міноборони.

Навчання в Армія+ буде доступне кожному авторизованому військовому. Це про знання та практичні поради військових, щоб допомогти зорієнтуватися в умовах військової служби та зберегти собі життя. Надалі ці курси зможуть доповнити базову підготовку для новобранців і допоможуть відпрацьовувати практичні навички навіть у польових умовах, — зазначила заступниця міністра оборони з питань цифровізації Катерина Черногоренко.

У першій версії будуть три курси, лекторами у яких стали військові:

Кожен курс має певну кількість модулів, що розбиті на уроки. Після закінчення модуля користувач проходить невеликий контрольний тест, а наприкінці курсу — іспит, щоб підтвердити свої знання. 

Перелік навчальних курсів в Армія+ розширюватиметься. Зокрема, наступними темами стануть «Зв’язок на полі бою» та «Психологічна підготовка». Запуск навчання в Армія+ відбувся за підтримки Офісу ефективного регулювання BRDO.

Також заступниця міністра додала, що у цьому оновлені стали доступні 5 нових видів рапортів:

Крім цього, у рапортів розширився функціонал. Тепер ініціатор може відкликати рапорт, а командирам можна переглядати попереднього погоджувача рапорту. Наприклад, командир роти може побачити, що на попередньому етапі  рапорт солдата вже погодив командир взводу та далі прийняти рішення щодо погодження.

Читайте також: В Україні планують ввести накопичувальну пенсійну систему: як вона працюватиме

Exit mobile version