На Хмельниччині відбудеться унікальна конференція «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading» (Реєстрація)

Фото: Файне місто

У Сатанові на Хмельниччині відбудеться офлайн конференція «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading», яка стане своєрідним підсумком однойменного проєкту. Відвідати подію зможуть усі охочі 10 жовтня з 09:30 по 17:30 години. Про це пише Файне місто з посиланням на Центр розвитку ініціатив “ІнСорс”.

На події організатори презентують:

Хто може долучитися?

Представники та представниці територіальних громад, які працюють у сфері культури та туризму, громадські активісти та активістки, а також всі, хто цікавить культурною спадщиною.

Реєстрація на подію обовʼязкова за посиланням:
https://forms.gle/dHxu7L58v4L5ipCh7

Кінцева дата прийому заявок: 6 жовтня 18:00 год.

Проєкт «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading» реалізується Центром розвитку ініціатив «ІнСорс» у співпраці з ГО «Осередок змін» за підтримки Українського культурного фонду в межах конкурсної програми «Культурна спадщина».

Нагадаємо, ГО «Медіаспільнота «Файне місто» та Студія Файне місто створюють три відеоролики, які продемонструють красу Сатанівського монастиря, міської брами та замку під музичний супровід. Проєкт «Культурна спадщина Сатанова. 3D-loading» – це унікальна ініціатива, що відкриває архітектурні скарби міста Сатанів через сучасні технології.

Більше: Музика і 3D: новий погляд на культурну спадщину Сатанова (Фото)

Читайте також:

Exit mobile version