“Хрест Пошани” отримав батько Героя Небесної Сотні з Тернопільщини (Фото)

Фото: Володимир Голоднюк

Батько Героя Небесної Сотні Устима Голоднюка і волонтер Володимир Голоднюк отримав відзнаку міністра оборони України «Хрест Пошани». Про це пише Файне місто з посиланням на Володимира Голоднюка.

Висока оцінка праці десятків, а можливо й сотень людей! Кожен хто задонатив хоч гривню, кожен хто купляв, доставляв, довозив, відвозив – кожен достойний! Дякую всім і кожному. Дякую тим хто в мене вірить і довіряє!, — написав Володимир Голоднюк.
Фото: Володимир Голоднюк

У витязі з наказу Міністра оборони України зазначається, що відзнаку він отримав за значний особистий внесок в організацію та надання допомоги підрозділам Збройних сил України, підтримування бойового духу захисників і активну волонтерську діяльність.

Фото: Володимир Голоднюк

Нагадаємо, син Володимира, Устим Голоднюк мешкав у місті Збараж Тернопільської області. Навчався у Бережанському агротехнічному інституті. На Майдані від листопада. Під час нападу силовиків 30 листопада був сильно побитий, але згодом знову повернувся на Майдан.

20 лютого він загинув від вогнепального поранення в голову, коли разом з іншими майданівцями пішов у наступ вгору по вул. Інститутській. Куля снайпера обірвала життя юнака вище готелю “Україна” поряд зі станцією метро «Хрещатик». Похований у Збаражі. Іменем Устима названа його 38-а сотня. Устиму Голоднюку було 19 років…

Читайте також: Гурт «Антитіла» презентував кліп, зйомки якого були в Тернополі та Чорткові (Відео)

Exit mobile version