Гурт «Антитіла» презентував кліп, зйомки якого були в Тернополі та Чорткові (Відео)

Фото: Антитіла

Популярний український поп-рок-гурт із Києва “Антитіла” представив нову пісню та кліп на неї “Вдома”. Презентація творчої роботи відбулася 20 вересня. Зйомки відео відбулися у різних містах України, зокрема у Тернополі та Чорткові, пише Файне місто.

Хатина або ж квартира з дитинства, рідні вулиця і площа, що виринають у спогадах, чи нове місце у якому ти й найрідніші люди, яке ще вчора було чужим, але сьогодні вже стало домом? Де дім? Кожен визначає сам, по відчуттю. Проте, незмінним є одне — вдома небо синє-синє, а дім — найкраще місце на землі. Для того, щоб передати це, ми вирушили Україною і зберегли в кадрі те, що вважаємо своїм домом. І це неймовірно красиво й по-рідному. Слухайте, дивіться і впізнавайте свій дім, — поділився фронтмен гурту Тарас Тополя.
Скриншот з відео

Так, у кліпі на пісню «Вдома» є кадри з набережної Тернопільського ставу, пляжу «Циганка» та вулиці Руської. Також у відео є кадри Домініканського костелу святого Станіслава, що у Чорткові на Тернопільщині.

Окрім Тернопільщини, у кліпі показали кадри з Херсона, Одеси, Києва, Івано-Франківська, Вінниці та інших населених пунктів. 

Читайте також:

Exit mobile version