Опитування: у Тернополі пропонують перейменувати вул. Бережанську на честь Героя України Сергія Короля

У Тернополі вулицю Бережанську планують перейменувати на честь захисника, Героя України Сергія Короля. Таке опитування стартувало на новому електронному сервісі «е-Тернопіль. Портал мешканця». Проголосувати закликають усіх містян. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

Як йдеться у повідомленні, до Тернопільської міської ради надійшла пропозиція від командування військових частин А7170, А7033 та родичів загиблого Героя України. Вони запропонували перейменувати вул. Бережанську на честь Сергія Короля. Захисник – капітан 105-ї окремої бригади територіальної оборони Збройних сил України, мешканець міста Тернополя, Герой України, який віддав своє життя за державний суверенітет та територіальну цілісність України.

Голосування триватиме до 17 листопада. Всі охочі можуть висловити свою думку онлайн через розділ «Е-демократія» на порталі за посиланням https://e-ternopil.gov.ua/e-democracy/survey. Взяти участь можуть також користувачі мобільного застосунку «е-Тернопіль». Для цього необхідно оновити застосунок.

До слова, у Тернополі на фасаді будинку на вул. Бережанській, 53 встановлять меморіальну таблицю захиснику. На ній увіковічнять ім’я капітана ЗСУ Сергія Короля.

Більше: Меморіальну таблицю капітану ЗСУ Сергію Королю встановлять у Тернополі

Також Президент України Володимир Зеленський вручив орден «Золота Зірка» Героя України Сергія Короля його батьку.

Більше: Орден «Золота Зірка» посмертно отримав капітан Сергій Король з Тернополя (Фото)

Читайте також:

Exit mobile version