Де на Тернопільщині діє кешбек 10% за купівлю українських товарів: коли і як отримати кошти

Фото: з вільних джерел

2 вересня 2024 року розпочалось тестування програми “Національний кешбек” в межах Всеукраїнської платформи “Зроблено в Україні”. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську ОВА.

На сьогодні свої товари зареєстрували вже 8 виробників Тернопільщини, а саме:

Також вже розпочали нараховувати кешбек АТБ-Маркет, Аврора, NOVUS, ЕКО маркет, OKKO, Мережа автозаправок “WOG” та Укрнафта, мережа аптек “Аптека низьких цін”.

Як долучитися до програми

Для цього слід спершу відкрити спецрахунок у банку – у застосунку, на сайті або у відділенні. Далі оновити Дію, вибрати послугу Національний кешбек та доєднати й активувати картку, на яку і буде нараховуватись компенсація. Кошти надходитимуть на картку щомісяця. Відстежувати їх можна також через Дію, а витрачати – на комунальні, медичні послуги, транспорт, мобільний зв’язок, спорт, кіно тощо. Також гроші можна буде задонатити на Сили оборони або купити військові облігації.

Кешбек нараховується на продукцію локальних виробників, що включені у програму, за виключенням підакцизної продукції (пальне, тютюн та міцний алкоголь). Також програма поширюється на ліки українського виробництва, вино без додавання спирту і медові напої.

Максимально споживач може отримати 3 тис. грн кешбеку в місяць. Накопичені за місяць кошти приходитимуть на створену картку раз на місяць до 20 числа наступного місяця.

У Міністерстві зауважили, що зняти готівку з рахунку, куди нараховують кошти за кешбек, буде неможливо. Використати кошти від кешбеку, нараховані в 2024 році, можна буде до 31 січня 2025 року.

Читайте також: Росіяни атакували Львів ракетами та шахедами (Фото)

Exit mobile version