У Тернополі п’яний водій зі зброєю у наплічнику втікав від поліції (Фото/Відео)

Фото: поліція Тернопільщини

Тернополянин у стані алкольного сп’яніння втікав від поліції. Також, за незаконне зберігання зброї йому загрожує до 7 років позбавлення волі. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільщини.

У вівторок, 27 серпня, близько 18-ї години житель Тернополя звернувся до співробітників поліції та повідомив, що невідомий чоловік сідає за кермо автомобіля, ймовірно, у нетверезому стані.

Поліцейські відреагували оперативно: встановили модель і марку автомобіля, його номерні знаки та розпочали першочергові заходи з розшуку правопорушника і транспортного засобу, – йдеться у повідомленні.

Декілька хвилин чоловік намагався втекти від правоохоронців та ігнорував вимоги зупинитися. Екіпаж поліції охорони зупинив водія на вулиці Мазепи.

Фото: поліція Тернопільщини

Правопорушником виявився 37-річний житель Тернополя. Чоловік перебував у стані алкогольного сп’яніння, що підтвердило освідування, проведене на місці події. Під час поверхневої перевірки у його наплічнику поліцейські виявили предмет, візуально схожий на вогнепальну зброю. Речовий доказ вилучено та направлено на експертизу.

Фото: поліція Тернопільщини

За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження за ч. 1 ст. 263 (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) Кримінального кодексу України. Фігуранту загрожує позбавлення волі на строк від 3-х до 7 років.

Фото: поліція Тернопільщини

Також поліцейські склали на порушника протокол згідно з ч. 1 ст. 130 (керування транспортними засобами, які перебувають у стані алкогольного сп’яніння) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

Читайте також: Нетверезий тернополянин влаштував дебош у торговельному закладі

Exit mobile version