Нетверезий тернополянин влаштував дебош у торговельному закладі

Фото: ілюстративне

Учора, 27 серпня, 33-річний тернополянин з ознаками алкогольного сп’яніння, поводився неадекватно у торговельному закладі на вул. Гетьмана Мазепи. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільщини.

Як з’ясувалося, близько 22 години на пульт Управління поліції охорони в Тернопільській області надійшов сигнал про спрацювання тривожної кнопки в одному із магазинів на вулиці Гетьмана Мазепи у Тернополі.

За декілька хвилин на місце події прибув екіпаж поліцейських охорони. У приміщенні торговельного закладу чоловік вчиняв хуліганські дії, поводився неадекватно й висловлювався нецензурною лайкою. Дебошир перебував з явними ознаками алкогольного сп’яніння.

Поліцейські охорони застосували до правопорушника заходи примусу та доправили до Тернопільського районного управління поліції для встановлення особи. Ним виявився 33-річний місцевий житель, – йдеться у повідомленні.

Відносно тернополянина правоохоронці склали адміністративний протокол відповідно до ст. 173 (дрібне хуліганство) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Санкція статті передбачає покарання від штрафу до п’ятнадцяти діб адміністративного арешту.

Читайте також: На Текстильній у Тернополі обмежать рух транспорту

Exit mobile version