У Тернополі ліквідували пожежу, яка сталася внаслідок влучання ворожого “шахеда” (Фото/Відео)

Пожежа після влучання "шахеда" і Тернополі // Фото: ГУ ДСНС Тернопільщини

У Тернополі погасили пожежу, яка сталася пісня влучання ворожого “шахеда” в один із промислових об’єктів. Її ліквідація тривала близько 12 годин. Про це пише Файне місто з посиланням на брифінг Тернопільської ОВА.

Фото: МВС України

Пожежа розпочалася близько 3-ї години ночі, її погасили о 14.40 годині. До ліквідації з 23 техніки та 97 працівників особового складу. Начальник Головного управління ДСНС України в Тернопільській області Віктор Маслей зазначив, що пожежа була складною.

Фото: МВС України

Також під час гасіння полум’я постраждали кілька рятувальників, їм надавали медичну допомогу.

Фото: МВС України

Як наголосив заступник начальника Тернопільської ОВА Віктор Устенко, піротехніки вилучають залишки предмета, який влучив в підприємство. Зараз обраховують збитки, які були завдані внаслідок удару.

Також фахівці обстежують наслідки, які завдані навколишньому середовищі. Площу пожежі наразі не озвучують.

До слова, у місті досі є перевищення норми хлору від 4 до 10 разів. Моніторинг якості проводитимуть протягом дня. Відтак, населенню дали відповідні рекомендації, яких заходів зараз слід вжити.

Більше: У повітрі Тернополя перевищення норми хлору від 4 до 10 разів: в ОВА озвучили рекомендації населенню (Відео) 

Нагадаємо, раніше ми писали, що на місці події працювали понад 20 одиниць техніки та 90 рятувальників працюють на місці події. Також залучили два пожежних потяга з Тернополя і Львова. Потерпілих і жертв немає.

Читайте також:

Exit mobile version