“Мама, а буба не болить?”: заради дітей Наталя Борисюк з Тернопільщини продовжує лікування

Фото: Файне місто

“Коли він спить у мене на колінах, а потім прокидається, то цілує в щоку і запитує: “Мама, а буба не болить?”. У цю мить мені хочеться плакати. Я маю три сонця, заради яких живу. І, звісно, коханий чоловік, який завжди був і є моєю опорою”, – каже теребовлянка Наталя Борисюк. Жінка бореться за своє повноцінне життя ось уже кілька місяців. Захворювання – з народження. Проте, впродовж останніх років почало прогресувати, зайняло велику площу на обличчі, стало заважати при споживанні їжі чи спілкуванні. Окрім цього, у деснах виявили новоутвір. Виникла термінова потреба в оперативному втручанні.

“Родима пляма у мене була завжди, скільки себе пам’ятаю. Та, як я вам розповідала, вона стала дуже великою. Губу тягнуло, їсти важко. Та це ще не найбільша біда. При обстеженні лікарі виявили в яснах утворення. Доброякісне чи злоякісне – важко їм було сказати. Доступ до нього затруднений, того все стане зрозумілим під час самої операції”, – розповідає Наталя.

Завдяки небайдужим теребовлянці вже провели першу операцію.  Зараз жінка готується до другої, як кажуть лікарі, кінцевої. Операція відбудеться за кілька місяців. Процедура буде більш масштабною, оскільки зона втручання охопить губи, шию та займе значну частину обличчя. Окрім цього, видалятимуть новоутворення. Загальна сума, яку залишилося ще зібрати – 13 тисяч євро.

“Щоб довести справу до кінця потрібна велика сума коштів. В мене таких грошей нема. Перша операція, то все завдяки людям. Якби не вони, то цього б не було. Зараз ще одна операція. Я в розпачі, бо операція вже за місяць-другий, а я не зібрала навіть половини з необхідної суми. Що я буду робити не знаю. Якби то було для краси, я б навіть не думала нічого робити. А тут мова про життя. Треба забирати то утворення у деснах, бо невідомо, що то. Тому я знову, з вашого дозволу, хотіла б звернутися до людей з проханням допомогти мені зібрати кошти на операцію та завершити лікування. Мені не зручно, соромно, але що ж мені ще залишається. Розумієте ж, що самотужки зібрати таку величезну суму, то нереально. Тому, якщо хтось може мені допомогти, я буду вдячна за кожну гривню. Не маєте можливості допомогти матеріально, то помоліться за мене та мою родину. Дякую всім, хто не полишає мене з цією проблемою наодинці”, – каже жінка.

Великою підтримкою для жінки є її діти: 11-річна Катруся, 9-річна Марічка та Дмитрик, якому 2,5 рочки.

“Ми вас дуже любимо . Ви найгарніша. Ми вас обнімемо як ви нас, коли в нас щось боліло, і вам буде легше. Тільки не переживайте”, – розраджує маму Катруся.

Якщо у вас є бажання та можливість допомогти Наталі Борисюк, ви можете перерахувати кошти на банківський рахунок:

Більш детально про лікування жінки ви можете дізнатися у наших попередніх матеріалах.

Реквізити для допомоги:

Рахунок Приватбанку: 5168 7574 3076 2387

На ім’я Борисюк Наталія Романівна

Exit mobile version