Спільна боротьба триває: Наталя Борисюк з Теребовлі розповіла про стан та операції на обличчі

Фото: Файне місто

Наталя Бориисюк з Теребовлі, що на Тернопільщині, продовжує боротися з недугою. Кошти на її лікування збирають всім світом. Завдяки небайдужим людям вже проведена перша операція. Зараз жінка готується до другої, як кажуть лікарі, кінцевої. Операція відбудеться за кілька місяців. Про свій сьогоднішній стан та переживання Наталя Борисюк розповіла журналістам “Файного міста”.

“Спершу хочу всім подякувати. Бо якби не люди, я б цієї можливості лікуватися не мала. Сьогодні я приїхала з Києва. Мені зняли шви, які були після першої операції. Сказали менше говорити і рухати м’язами обличчя, щоб шви не розійшлися. Для загоєння і другої операції треба почекати хоча б два місяці ще, бо рани дуже глибокі”, – розповідає Наталя.

Попереду у жінки ще одна операція – більш масштабна. Наталя Борисюк каже, що не боїться, але хвилювання набагато сильніші. Адже площа, яку оперуватимуть, сягатиме губ, шиї та займе значну часнику обличчя. До того ж, буде ще видалення утворення, яке виявили у деснах.

“Не боюся, бо я про це мріяла і це мені потрібно, аби жити. Але хвилююся сильно. Під час першої операції мені забрали невеликі шматочки ураженої шкіри, цього разу площа буде значно більшою. Оперуватимуть практично всю ділянку, де є пляма. А ще ж є утворення в деснах. Я ж не знаю, що в результаті там утворилося, доступ до того місця важкий. Але я йду тільки вперед”, – додає теребовлянка.

Як розповіла пані Наталя, загальна сума, яку залишилося ще зібрати – 13 тисяч євро. Про це вона дізналася, коли їздила до столиці, аби зняти шви. Зараз жителька Теребовлі перебуває вдома. Очікує загоєння ран після першої процедури та на допомогу благодійників. Бо кошти для родини є величезними і самотужки зібрати таку суму не зможуть.

Якщо у вас є можливість допомогти Наталі Борисюк – зробіть це. Важлива кожна гривня.

Нагадаємо, раніше ми вже повідомляли про Наталю Борисюк – ще до початку збору коштів. Зараз же жінка вже на половині шляху до перемоги.

Читайте також: Адаптивний карантин в Україні продовжили до кінця літа: що можна, а чого ні

Реквізити для допомоги:

Рахунок Приватбанку: 5168 7574 3076 2387

На ім’я Борисюк Наталія Романівна

Фото: Файне місто

Exit mobile version