Тернопільський обласний ТЦК відреагував на резонансну справу про викриття масштабної корупційної схеми

Фото: Тернопільський обласний ТЦК СП

Тернопільський обласний територіальний центр комплектування та соціальної підтримки оприлюднив офіційний коментар щодо резонансної справи про викриття масштабної корупційної схеми. Про це пише Файне місто з посиланням на Фейсбук-сторінку центру комплектування.

Як йдеться у повідомленні, ТЦК продовжує системно протидіяти проявам корупції та хабарництва у своїх підпорядкованих підрозділах та очищатися від осіб які, своїми діями дискредитують ЗСУ.

Керівництво та особовий склад Тернопільського обласного територіального центру комплектування всебічно сприятимуть проведенню слідства.
Ми розраховуємо на належну правову оцінку скоєного та невідворотність покарання винних.
З метою запобігання виникнення таких випадків, просимо громадян повідомляти про подібні факти та негайно звертатися до правоохоронних органів, – зазначили у центрі комплектування.

Також у ТЦК застерігають громадян, що за пропозицію чи обіцянку хабара службовим особам територіального центру комплектування передбачена кримінальна відповідальність.

Крім цього, в центрі інформують, що завдання по мобілізації зірвані не будуть, усі ТЦК та СП працюють в штатному режимі.

Нагадаємо, на Тернопільщині викрили масштабну корупційну схему. Службовці ТЦК за гроші «вирішували питання» для військовозобов’язаних і «заробили» мільйони гривень. Обвинуваченим повідомили про підозру.

Більше: Масштабна корупційна схема на Тернопільщині: працівники ТЦК заробили мільйони гривень на військовозобов’язаних (Фото)


Exit mobile version