На хабарі зловили жителя Тернополя (Фото)

Фото: поліція Тернопільщини

На Тернопільщині затримали чоловіка, який взяв 12 000 гривень за “допомогу” у складанні практичного іспиту в сервісному центрі. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Оперативники встановили, що 58-річний житель Борщівської громади вимагає неправомірну вигоду в сумі 12 000 гривень за вплив на службових осіб сервісного центру. Він обіцяв посприяти скласти практичний іспит та отримати посвідчення водія. За посередника ділок взяв свого родича – 28-річного тернополянина.

У ході оперативних заходів правоохоронці затримали тернополянина під час отримання ним 12 000 гривень хабаря. Слідчі Тернопільського районного управління розпочали кримінальне провадження за частиною 3 статті 369-2 Кримінального кодексу України – одержання неправомірної вигоди за вплив на прийняття рішення особою, уповноваженою на виконання функцій держави.

Фото: поліція Тернопільщини

Вирішується питання про оголошення підозри затриманому тернополянину та його родичу.

До слова, раніше ми писали, 57-річний житель Кременецького району за 12 000 гривень обіцяв повпливати на працівників сервісного центру МВС і допомогти в складанні практичного іспиту та отриманні посвідчення водія. За оборудки йому загрожує до п’яти років ув’язнення. 

Більше: Обіцяв допомогти отримати посвідчення водія: на хабарі зловили жителя Тернопільщини

Exit mobile version