65-річній тернополянці, яка закопала живих цуценят загрожує до 8 років тюрми

Фото: ГУНП в Тернопільській області

Жінці, яка живцем закопала цуценят біля пляжу “Циганка” у Тернополі загрожує до 8 років позбавлення волі. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУНП в Тернопільській області.

Нагадаємо, подія трапилася у травні цього рокуЗакопаних цуценят знайшли перехожі у лісосмузі неподалік пляжу «Циганка». Загалом там було сім собак, із яких двох вдалося врятувати.

За фактом жорстокого поводження з тваринами було відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу України.

У ході вжитих заходів дільничні офіцери поліції встановили особу зловмисниці. Нею виявилася 65-річна жителька Тернополя. Поліцейські з’ясували, що собака, яка проживала у жінки, народила десять цуценят. Трьох тварин підозрювана залишила собі, а інших – закопала в лісосмузі.

Поліцейські провели низку слідчих та процесуальних дій, а також було призначено експертизи, за результатами яких доведено причетність підозрюваної до вчинення жорстокого злочину, – йдеться у повідомленні.

На даний час слідчі Тернопільського районного управління поліції завершили досудове розслідування та скерували обвинувальний акт до суду. Процесуальне керівництво у вказаному кримінальному провадженні здійснювала Тернопільська окружна прокуратура.

Читайте також: Шлюб за $2000: як житель Тернопільщини намагався виїхати за кордон

Exit mobile version