У Тернополі знайшли жінку, яка закопала живих цуценят у лісосмузі (Фото/Відео)

Фото: поліція Тернопільщини

У Тернополі неподалік пляжу «Циганка» знайшли у лісосмузі закопаних цуценят. Загалом там були сім собак, із яких двох вдалося врятувати. Правоохоронці знайшли жінку, яка жорстоко повелась з тваринами. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Фото: поліція Тернопільщини

На місце події виїжджали співробітники Тернопільського районного управління поліції для документування події. Поліцейські обстежили територію та опитали людей. У ході вжитих заходів дільничні офіцери поліції встановили особу, причетну до злочину. Нею виявилася 65-річна жителька Тернополя.

Як встановили правоохоронці, її собака нещодавно народила десять цуценят. Трьох тварин жінка залишила собі, а інших – закопала в лісосмузі.

Фото: поліція Тернопільщини

За даним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 3 ст. 299 (жорстоке поводження з тваринами) Кримінального кодексу. За вчинене жительці Тернополя загрожує до восьми років позбавлення волі. з конфіскацією тварини. Триває досудове розслідування.

До слова, на Тернопільщині виявили утримання тварин в неналежних умовах, без їжі та води. Про це повідомила жителька Чорткова, яка у соцмережах розмістила відеодокази. За справу взялися слідчі.

Більше: Жили без їжі та води: на Тернопільщині перевіряють інформацію щодо жорстокого поводження з тваринами (Фото)

Exit mobile version