На Тернопільщині втопилися 3 людей минулих вихідних

Фото:

Ілюстративне фото з мережі Інтернет

Минулих вихідних у водоймах Тернопільщини втопилися 3 людей. Про це пише Файне місто з посиланням на ГУ ДСНС Тернопільської області.

6 липня о 06:10 до оперативно-диспетчерської служби надійшло повідомлення про те, що у селі Івачів Горішній Білецької ТГ Тернопільського району в місцевому ставі знайшли мертвого чоловіка. Його тіло витягли рятувальники.

7 липня о 13:20 у ставку біля села Джурин Білобожницької ТГ Чортківського району також знайшли тіло мертвого 63-річного місцевого жителя. Тіло витягли на берег місцеві спільно з працівниками поліції. Ймовірна причина загибелі – утоплення.

У цей же день о 20:20 у ставку біля села Старий Тараж Почаївської ТГ Кременецького району також знайшли тіло 22-річної жительки села Борщівка. Тіло витягли місцеві.

Найпоширенішою причиною нещасних випадків на воді є недотримання правил безпечної поведінки, зокрема, купання в невідповідних місцях та у нетверезому стані. Варто пам’ятати, що купання у невстановлених місцях несе небезпеку для відпочиваючого, – зазначили у ДСНС.

У службі порятунку додали, що цьогоріч статистика загибелі людей на водоймах зросла ледь не вдвічі. З початку 2024 року загинуло 24 особи, з них – 4 дитини.

Читайте також: У жахливій ДТП на Рівненщині загинула сім’я військовослужбовця з Тернопільщини (Фото)

Exit mobile version