У жахливій ДТП на Рівненщині загинула сім’я військовослужбовця з Тернопільщини (Фото)

Фото: Офіс Генерального прокурора

У жахливій ДТП на Рівненщині загинула сім’я військовослужбовця з Шумська Тернопільської області. Трагедія сталася 6 липня 2024 року. Про це пише Файне місто з посиланням на міського голову Шумська Вадима Боярського.

У аварії загинули 29-річний військовослужбовець Микола Гвоздяр, його дружина Тетяна та їхній 6-річний син Андрій. Сім’я була родом з Шумська.

Микола Гвоздяр // Фото: Вадим Боярський

Миколу Гвоздяря призвали на військову службу в 2018 році. За інформацією місцевої влади, він брав участь у бойових діях на сході України, виконуючи завдання на території Донецької та Луганської областей.

Тетяна Гвоздяр // Фото: Вадим Боярський

Міський голова Шумська Вадим Боярський повідомив про трагедію та висловив співчуття рідним загиблих.

Неможливо усвідомити, важко сприйняти смерть усієї сім’ї… Молоді батьки, сповнені планів на майбутнє.. Син, якому тільки виповнилось 6 рочків, – відзначив мер Шумська.
Андрій Гвоздяр // Фото: Вадим Боярський

День жалоби на Шумщині

У зв’язку з трагічною подією 8 липня 2024 року в Шумській громаді оголошено днем жалоби. Похорон відбудеться цього ж дня в Шумську. Церемонія прощання з загиблими пройде в Спасо-Преображенській церкві о 12:00.

Деталі трагічної ДТП на Рівненщині

За даними слідства, 6 липня на дорозі «Городище-Рівне-Старокостянтинів» поблизу с. Верхів, Рівненського району Рівненської області, водій автоцистерни виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з маршруткою «Рівне-Хмельницький».

Фото: Офіс Генерального прокурора

Внаслідок ДТП загинули водії обох транспортних засобів, а також 12 пасажирів мікроавтобуса, серед яких 6-річний хлопчик. За життя ще однієї жінки, жительки міста Нетішин, Хмельницької області, борються лікарі.

Фото: Офіс Генерального прокурора

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, експертна служба, керівництво прокуратури, поліції, ДСНС та обласної державної адміністрації. Наразі тривають необхідні слідчі дії, тіла всх загиблих вже ідентифіковано.

Фото: Офіс Генерального прокурора

Досудове розслідування проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області. Визначено групу прокурорів та слідчих із числа найдосвідченіших працівників.

Читайте також: Пішов услід за Настею: у лікарні помер Дмитро Віцентий, який потрапив у аварію на Тролейбусній в Тернополі

Exit mobile version