Пішов услід за Настею: у лікарні помер Дмитро Віцентий, який потрапив у аварію на Тролейбусній в Тернополі

Фото: ГУНП в Тернопільській області

30 червня у Тернополі сталась жахлива аварія: водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався з керуванням, зніс металеву огорожу та в’їхав у дерево. У результаті ДТП загинула 16-річна Анастасія Мазурчук. 6 липня у лікарні швидкої допомоги від важких травм помер і її друг – Дмитро Віцентий. Про це пише “Файне місто” із посиланням на Тернопільський академічний ліцей “Українська гімназія” ім. І.Франка.

Сьогодні смерть забрала випускника 2024 року випуску, Дмитра Віцентого, колишнього учня 11-Б класу, який після важких травм, отриманих внаслідок ДТП, яка сталася 30 червня в місті Тернополі, відійшов у засвіти. Ще одна смерть пекучим болем озивається в серці педагогів, учнів, усіх, хто в молитві складав руки, аби сталося диво. Але Дмитро пішов услід за Настею Мазурчук у Царство вічного спокою. Сумно, гірко, й слова ніяк не можуть передати того болю, що кипить в душі кожного, адже так швидко обірвалася нитка життя Дмитра Віцентого. Спочивай у Небесному Царстві, Дмитре, серед ангелів і світла, а ми завжди будемо Тебе пам’ятати, – йдеться у дописі ліцею, де навчались Дмитро і Настя.

Нагадаємо, смертельна ДТП сталась на вулиці Тролейбусній. В авто перебували п’ятеро людей – 20-річний водій та четверо пасажирів. У результаті зіткнення 16-річна Анастасія загинула на місці події. З дівчиною прощались 1 та 2 липня. На панахиду і похорон прийшли сотні людей – рідні, однокласники, вчителі, знайомі.

Друзі Насті – водій авто, двоє хлопців-пасажирів та 15-річна дівчина-пасажирка опинились у лікарнях у важкому стані. За життя трьох із них досі борються медики.

Більше: Загинула 16-річна дівчина: смертельна ДТП сталась вночі у Тернополі (Фото/Відео)

Читайте також: У чоловіка, який втонув у Івачівському ставу, залишились донька та маленький онук

Exit mobile version