На Тернопільщині чоловік побив поліцейського

Фото: мережа Інтернет

У Чортківському районі 31-річний житель села Оришківці побив поліцейського. Зловмисника затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу та розпочато кримінальне провадження за частиною 2 статті 345 Кримінального кодексу України. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Як йдеться у повідомленні, під час виконання службових обов’язків поліцейський встановив, що житель села Оришківці перебуває у розшуку за вчинення адміністративного правопорушення. Зловмисник, аби уникнути відповідальності, вчинив опір поліцейському.

До слова, з початку року на Тернопільщині задокументовали 11 фактів вчинення опору працівникам поліції. Усім зловмисникам оголошені підозри. До суду скеровано чотири обвинувальні акти.

У поліції нагадують, за погрозу або насильство щодо працівника правоохоронного органу передбачена кримінальна відповідальність згідно статті 345 Кримінального кодексу України. Покарання за такі дії – від виправних робіт до 12 років позбавлення волі.

Читайте також: На хабарі затримали викладача завідувача кафедри одного з вишів Тернополя

Exit mobile version