Автомобіль швидкої допомоги отримала тернопільська лікарня від чеських благодійників

Фото: Тернопільська міська рада

Сьогодні, 18 червня, для тернопільської громади передали автомобіль швидкої допомоги від чеських благодійників. Транспорт передав Генеральний консул Республіки Чехія у Львові Давід Нови Тернопільській комунальній міській лікарні №2. Про це пише Файне місто з посиланням на Тернопільську міську раду.

За час війни, від наших чеських партнерів, неодноразово надходила різна допомога. Зараз це автомобіль швидкої допомоги, який буде використовуватися як для поранених військовослужбовців, так і для мешканців міста, – розповів міський голова Сергій Надал.

Генеральний консул Чехії у Львові Давід Нови підкреслив важливість підтримки України, особливо у такий важкий час. Він також повідомив про плани організувати бізнес-місію чеських підприємців до Тернопільщини, щоб допомогти налагодити партнерські відносини між підприємцями двох країн, зокрема і у сфері охорони здоров’я.

Ми багато передаємо гуманітарної допомоги, більшість якої відправляється на схід України, але вважаємо, що українському тилу теж потрібна підтримка, особливо в галузі охорони здоров’я, тому цей автомобіль швидкої допомоги сьогодні тут, – сказав консул.

Читайте також: Фахівці перевірили відремонтований міст поблизу Тернополя: що з’ясували

Exit mobile version