На Тернопільщині юнак поцупив мотоцикл

Фото: поліція Тернопільщини

На Тернопільщині 17-річний юнак викрав мотоцикл. За вчинене йому загрожує обмеження або позбавлення волі від трьох до п’яти років. Про це пише Файне місто з посиланням на поліцію Тернопільської області.

Подія трапилася у Хоросткові Чортківського району. 47-річний чоловік на деякий час залишив мотоцикл із ключами на узбіччі біля місцевої дослідної станції. Коли повернувся – транспорту вже не було. Він звернувся по допомогу до поліцейських. 

Гусятинські правоохоронці опитували ймовірних очевидців та свідків події, переглядали записи із камер відеоспостереження й вийшли на слід зловмисника. Ним виявився неповнолітній житель Хоросткова. Хлопець пояснив, що мотоцикл привласнив, аби перефарбувати його та надалі користуватися ним. Реалізувати задумане юнак не встиг, оскільки його викрили поліцейські, – йдеться у повідомленні поліції.

Мотоцикл у крадія вилучили й направили на експертизу. В поле зору працівників поліції неповнолітній раніше не потрапляв. 

Слідчі поліції відкрили кримінальне провадження відповідно до ч. 1 ст. 289 (незаконне заволодіння транспортним засобом) Кримінального кодексу України. Триває слідство.

Читайте також: На Тернопільщині зливою змило частину мосту (Фото/Відео)

Exit mobile version