На Тернопільщині зливою змило частину мосту (Фото/Відео)

Фото: ДСНС Тернопільщини

Вчора, 11 травня о 21:25 надійшло повідомлення про підтоплення моста в селі Струсів Микулинецької ТГ Тернопільського району на автодорозі Н-18 Івано-Франківськ – Бучач – Тернопіль. Про це пише Файне місто з посиланням на ДСНС Тернопільщини.

За словами очевидців, також відбулось руйнування пішохідної ділянки моста. Ймовірно, це сталося внаслідок дії дощової води, яка стікала з дорожнього покриття. Основна конструкція дороги не пошкоджена.

Фото: ДСНС Тернопільщини

Співробітники ДСНС, що прибули до місця події очистили стічні канали, внаслідок чого вода самостійно зійшла з дорожнього покриття. Підтоплення моста вдалось оперативно усунути, – йдеться у повідомленні.
Фото: ДСНС Тернопільщини

Основна причина розмиву земляного насипу – локальні інтенсивні опади у Тернопільському районі. За 3 години випала більш ніж тижнева норма опадів.

Окрім цього, винос болота та сміття на проїжджу частину траси Н-18 з прилеглих до автошляху вулиць та сільськогосподарських угідь значно погіршив водовідведення з мосту. Підрядна організація негайно розпочала ліквідацію наслідків стихії. Станом на ранок укріпили ділянку розмиву, триває зміцнення конуса земполотна.

Читайте також: Дощі та грози на Тернопільщині: якою буде погода цього тижня (Відео)

Exit mobile version