У Тернополі затримали наркоторговців та вилучили у них психотропів на майже 10 млн гривень (Фото)

Фото: СБУ

Незаконний бізнес організував 20-річний уродженець Луганської області. Він закуповував психотропні речовини гуртовими партіями та за допомого спільників реалізовував їх через свої онлайн – магазини, створені в соціальній мережі. Про це пише Файне місто з посиланням на СБУ в Тернопільській області.

Правоохоронці спільно зі співробітниками СБУ в Тернопільської області викрили злочинне угруповання, учасники якого продавали різноманітні психотропи та канабіс. 

Фото: СБУ

Під час досудового розслідування правоохоронці вилучили у зловмисників заборонені речовини, вартість яких на «чорному ринку» становить декілька мільйонів гривень.

Фото: СБУ

Організатором угруповання виявився 20 річний житель Тернополя. Разом із двома спільниками він налагодив активну торгівлю наркотиками та психотропами через закриті групи в одному із популярних месенджерів.

Фото: СБУ

Наркодилери щомісяця збували «клієнтам» близько 3,5 кг синтетичних наркотиків та канабісу, які відправляли замовникам через поштові сервіси під виглядом побутових товарів.

Фото: СБУ

У ході слідчих дій у зловмисників вилучено:

Фото: СБУ

Наразі троє учасників злочинного угруповання затримані. Їм повідомлено про підозру за ч. 2 та 3 ст. 307 (незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Читайте також: Тернополянин втратив 420 000 гривень, замовляючи авто з-за кордону 

Exit mobile version